โครงการสัมมนาระหว่างฝึกประสบการณ์วิชาชีพ ครั้งที่ 1 (หลักสูตรการศึกษาบัณฑิต สาขาวิชาภาษาไทย)

Author: Prapawan Tantrakul/Friday, February 19, 2021/Categories: ข่าวกิจกรรม

หลักสูตรการศึกษาบัณฑิต สาขาวิชาภาษาไทย ได้จัดโครงการสัมมนาระหว่างฝึกประสบการณ์วิชาชีพ ครั้งที่ 1 ในวันที่ 19 กุมภาพันธ์ 2564 ณ คณะมนุษยศาสตร์ เพื่อเสวนาแลกเปลี่ยนความคิดเห็นเกี่ยวกับการจัดการเรียนการสอนภาษาไทยในสถานการณ์การแพร่ระบาดของโรค COVID-19

Bachelor of Education Program in Thai organized a seminar project which was during the period of students’ professional practice #1, February 19, 2021 at the Faculty of Humanities. The seminar was for the discussions on Thai language teaching during the spread of COVID-19.