Author: Prapawan Tantrakul/Tuesday, January 26, 2021/Categories: ข่าวประชาสัมพันธ์

ฝ่ายวิชาการจัดการบรรยายแนวทางและนโยบาย และการอบรมเชิงปฏิบัติการการพัฒนาหลักสูตรแบบบูรณาการข้ามศาสตร์ในลักษณะโมดูล (Module) โดยได้รับเกียรติจาก ศ.เกียรติคุณ ดร.ปานสิริ พันธุ์สุวรรณ รองอธิการบดีฝ่ายวิชาการ รศ.ดร.จันทนา เมฆสีประหลาด ผู้ช่วยอธิการบดีฝ่ายวิชาการ รองศาสตราจารย์ ดร.เบญจมาส วงศ์สัตยนนท์ ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.นัทธีรัตน์ พีระพันธุ์ และผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.ณัฐพงษ์ คงประเสริฐ เป็นผู้ให้การอบรมในวันที่ 25 มกราคม 2564 เวลา 08.30-16.30 น. ณ คณะมนุษยศาสตร์

On 25 January 2020, the Academic department of the Faculty of Humanities held “Guideline and Policy Training and Workshop on Trans-Disciplinary Curriculum Development in Module”. These sessions are honoured to have Emeritus Professor Dr.Pansiri Phansuwan, Vice-Rector for Academic Affairs; Associate Professor Dr.Chantana Mekseepralard, Assistant to the Rector for Academic Affairs; Associate Professor Dr. Benjamas Wongsatayanon; Assistant Professor Dr.Nutteerat Pheeraphan and Assistant Professor Dr.Nattapong Kongprasert as speakers at the Faculty of Humanities.