Author: Prapawan Tantrakul/Monday, October 26, 2020/Categories: ข่าวประชาสัมพันธ์

คณบดีคณะมนุษยศาสตร์ ผศ.ดร.อัญชลี จันทร์เสม ให้สัมภาษณ์กับตัวแทนนักเรียนโรงเรียนสันติราษฎร์วิทยาลัย เกี่ยวกับรายละเอียดของคณะมนุษยศาสตร์ เพื่อเป็นแนวทางในการศึกษาต่อระดับอุดมศึกษา โดยน้องๆนักเรียนมีความสนใจในสาขาวิชาภาษาเกาหลี ของคณะฯเป็นพิเศษ

Assistant Professor Dr. Anchalee Jansem, Dean gave a special interview to Santiratwitthayalai School’s student representatives whose specific interest is at B.A. in Korean Language Program, Faculty of Humanities, for their future undergraduate study at the Faculty.